Podijeli članak

Severina Kojić postat će dio žirija showa “Zvezde Granda”, piše Avaz.ba. Prema njihovom pisanju našoj pjevačici ponuđeno je 100 tisuća eura da sjedi u istom žiriju s Jelenom Karleušom koja nikada nije štedjela Severinu kritike i često ju je prozivala u javnosti i optuživala da joj krade ideje.

Saša Popović u rujnu će napraviti pravi bum u glazbenom showu. Odlučio je pozvati snahu svog prijatelja Dragana Kojića Kebe i ponudio joj je 100 tisuća eura u nadi da će njen dolazak u show podići gledanost. Severini je ponuda primamljiva i uskoro će javiti konačnu odluku, ispričao je jedan izvor medijima u Srbiji.

– One se godinama ne podnose, a javni rat su započele kad je Severina objavila duet sa Sajsi MC, koji je Jelena prije nje najavljivala. Karleuša je tada otvoreno napala Severinu kroz objave na Twitteru i poručila joj da je jadnica.

Produkcija očekuje kako će Severina u showu uzvratiti Karleuši i pred kamerama se obračunati s njom te joj spomenuti i aferu s Vranješom. Osim Severine navodno bi u žiri trebala ući i predstavnica Makedonije na Eurosongu Tamara Todevska.