Podijeli članak

Hrvatska pjevačica koja je nedavno privremeno izgubila skrbništvo nad sinom Aleksandrom na društvenoj mreži Instagram podijelila je njegovu fotografiju.

Severina Kojić prije nekoliko tjedana je doživjela izuzetno težak udarac: sud u Zagrebu odlučio je da će njen sin Aleksandar ubuduće živjeti s ocem, biznismenom Milanom Popovićem. S majkom će dječak provoditi tek po 88 sati mjesečno, javili su tada hrvatski mediji.

Pjevačica je nakon toga istaknula da neće prestati da se bori, a sada je na Instagramu podijelila fotografiju Aleksandra na kojoj mu se ne vidi lice i u opisu podijelila nježne stihove pjesme “Galeb i ja” Olivera Dragojevića:
 

Njeni brojni obožavatelji dirnuti su ovim Severininim emotivnim gestom, ali on predstavlja kršenje odluke suda, pišu regionalni mediji.

Naime, na zahtjev Severininog bivšeg vjerenika i Aleksandrovog oca Milana Popovića, pjevačica i njen suprug Igor Kojić svojevremeno su morali da uklone sve Aleksandrove fotografije s Instagrama i za to plate novčanu kaznu. Sud je, kako se tada pisalo, zabranio bilo kakav vid javnog eksponiranja dječaka.