Podijeli članak

Teniska zvijezda Serena Williams udala se prošlog tjedna za osnivača Reddita Alexis Ohaniana, a za ovu priliku odabrala je tri vjenčanice.

Za ceremoniju vjenčanja Serena je odabrala vjenčanicu britanske modne kuće Alexander McQueen koju je Sarah Burton, njihova kreativna direktorica, izradila samo za nju.

"Letjela sam u London kako bih upoznala Sarah i zaljubila sam se u tu haljinu, iako nikada nisam ni pomislila da bih nosila takvu haljinu", rekla je Serena koja je uz ovu haljinu nosila nakit u vrijednosti od 3,5 milijuna dolara.

Uz ovu haljinu nosila je i palerinu od prozirnog bijelog tila sa svjetlucavim detaljima.

Foto: Instagram

Na zabavi se Serena presvukla u pernatu vjenčanicu brenda Versace. U gornjem, uskom dijelu haljina je ukrašena sitnim perlama, a donji dio je prekriven nojevim perjem. Prema riječima Donatelle Versace, kako prenosi Klix, njezin tim je na ovoj haljini radio čak 1.500 sati kako bi najmanji detalji bili savršeno urađeni.

Foto: Instagram

Za prvi ples Serena je nosila kratku haljinu, također s potpisom Versace. Kako bi mogla nesmetano plesati, na kraju je uz ovu haljinu obula Nike tene.

Njen suprug je cijelu večer bio odjeven u crno Armani odijelo.