Podijeli članak

Predsjednica Uprave Zagrebačkog holdinga Ana Stojić Deban petak navečer provela je na otvorenju jednog kasina u zapadnom dijelu Zagreba, a ta vijest možda bi prošla nezamijećeno da na njenim nogama nismo uočili cipele za kojima su godinama umirale sve ljubiteljice mode.Plave štikle s potpisom Manola Blahnika proslavila je scena u kojoj Faca stavlja cipelicu na stopalo Carrie Bradshaw. Nakon toga riječ "hangisi" kako se ovaj model cipela zove postala je riječ koju su žene najčešće upisivale u tražilice online trgovina.

Ne znamo je li šefica Holdinga svoj model nabavila online ili u dobroj staroj prodavaonici cipela, no ono što znamo jest da je njihova cijena na online trgovini Nordstrom 6600 kuna.

Svoj model Stojić Deban kombinirala je s torbicom iste nijanse te crnom haljinom.

Upravljanje Holdingom preuzela je 2015. godine, a u posljednje dvije godine pozornost javnosti privukla je samo kad je potpuno zablokirala na pitanju zašto usluge Holdinga pojeftinjuju pred izbore.

Ana Stojić Deban kći je Brune Stojića, jednog od zapovjednika stožera obrane HVO-a, koji je nepravomoćno osuđen na Haaškom sudu.

Na otvorenju istog kasina bila je i Lana Jurčević, koja se zavodljivo obavila oko Marka Tolje, prenosi Index.