Podijeli članak

Ljuba je na koncertu bio zaslužan za jedan od najposebnijih trenutaka koncerta koji je mnogim prisutnima izmamio suze na oči. Dječak je otpjevao "Cesaricu" Olivera Dragojevića, a snimka njegove izvedbe osvanula je na portalu Dalmacija Danas.
 

 

Sedmogodišnji Ljuba Stanković glavna je zvijezda Severinine nove pjesme “Tutorial” i pripadajućeg glazbenog spota. Njegov talent i pojava oduševili su sve koji su ga pogledali i mnogi se pitaju tko je zapravo maleni Ljuba.

Ljuba Stanković živi u Beogradu sa svojom obitelji, a u glazbu je zaljubljen, doslovno, od malih nogu. Neki ga se sjećaju iz prošle sezone “Pinkovih zvezdica“, kada je bio podrška sestri koja se natjecala.

No Ljuba se široj javnosti predstavio kao jedan od natjecatelja posljednje sezone “Pinkovih zvezdica“, čije je emitiranje stiglo do kraja proteklog tjedna, a on je proglašen pobjednikom. U finalnoj večeri izveo je pjesmu “Melanholija“, a žiri nije sakrivao oduševljenje njegovom interpretacijom pjesme.

Motive za prijavljivanje u show Ljuba je otkrio u jednom intervjuu: “Inače, ja sam želio još prošle sezone, kada se natjecala moja sestra Marina Stanković, prijaviti se u Pinkove zvezdice. Mogli ste i vidjeti da sam jedva čekao da moja sestra završi nastup i da istrčim kod nje na scenu da je zagrlim, da joj čestitam i da otpjevam neku pjesmu. Ali sam jedva čekao četvrtu sezonu i molio tatu i mamu i plakao tražeći da me prijave u Pinkove zvezdice. Uz dogovor s tatom i mamom ja sam se prijavio i presretan sam.”

Ljuba je sa svojih šest godina bio najmlađi natjecatelj, a publika i žiri su ga obožavali. Nazivali su ga čarobnim dječakom. Obožavaju ga i brojni slavni pjevači i pjevačice, među njima i Severina, koja je upravo s njime odlučila surađivati na pjesmi koja je postala hit.

– Kada mi je Jala Brat poslao pjesmu, u jednom njezinu dijelu pichovao je svoj glas i zazvučao mi kao dijete. Tada mi je na pamet pao Ljuba Stanković, čudo od djeteta i buduća velika zvijezda. Predivno i neuobičajeno talentirano dijete, prepuno emocija i veselja, što sam primijetila na prvu. Zahvaljujem njemu i njegovim roditeljima što su mi omogućili da zajedno s njim izvedem “Tutorial“ – objasnila je lani Severina.