Podijeli članak

Pred odbojkašicama SOK Mostar nakon teškog gostovanja u Goraždu gdje su Mostarke osim poraza pretrpjele još štošta sutra stoji novi premijerligaški izazov. OK Maglić iz Foče naredni je protivnik "Sokicama" koje će u ovaj susret ući kao favoriti protiv posljednjeplasirane momčadi prvenstva. 

No jedna od najiskusnijih odbojkašica SOK Mostar Sandra Brekalo smatra da podcjenjivanja ne smije i neće biti, dapače:

Nakon prošlotjednog poraza od ekipe iz Goražda odmah smo krenuli s pripremama za utakmicu protiv OK Maglić iz Foče" - govori Brekalo i dodaje:

" Protiv njih nismo nikada igrale kao klub, no nekima od mojih suigračica one su dobro poznate. Budući da se u Premijer ligi može dogoditi da svatko svakoga pobijedi, ne smijemo nijednog protivnika nimalo podcijeniti, no svjesni smo naših kvaliteta i prednosti. Dobro smo trenirale, atmosfera je odlična te znamo da bi nam ova pobjeda dala novu dozu elana pred novi krug u natjecanju. 

Ovim putem pozivam sve ljubitelje odbojke i mostarskog sporta da nas dođu podržati u subotu, 16.11., u 16:30 u dvorani Bijelom Brijegu, te da nam budu pratnja i podrška ka novoj pobjedi" - najavila je za Pogled.ba Sandra Brekalo odbojkašica SOK Mostar.

AU:B.B.