Podijeli članak

Tužiteljstvo Distrikta Brčko BiH podiglo je optužnicu protiv B. S. (58) iz Brčkog zbog sumnje teškim zlostavljanjem i nanošenjem povreda supruzi i kćerki počinio nasilje u obitelji. Pred Osnovnim sudom Distrikta, koji je potvrdio optužnicu, B. S. je optužen za nasilje u kojem je članu obitelji nanesena teška tjelesna povreda, priopćeno je iz Tužiteljstvu.

Tužiteljstvo Distrikta optužilo je B. S. da je u dvorištu obiteljske kuće u kojoj zajedno žive, nakon verbalnog sukoba fizički napao oštećene nanijevši im objema tjelesne povrede. Sumnja se da je optuženi udarcima rukom u glavu najprije teško povrijedio kćerku u predjelu lijevog uha, a potom i suprugu polomivši joj vještačku vilicu.

- B. S. je potom supruzi zadao nogom udarac u stomak, dok je kćerku udario još nekoliko puta pri njenom pokušaju da zaštiti majku - navodi se u optužnici.

Nakon kompliciranja povreda, kćerka je poslije nekoliko dana podnijela prijavu protiv B. S., koji je odmah osumnjičen i ubrzo procesuiran zbog teškog obiteljskog nasilja.