Podijeli članak

Tijana Maksimović (28) iz Rume, koja je poznata kao starleta Tijana Ajfon, uhićena je u srijedu u Bijeljini zbog sumnje da je na zabavi u jednoj privatnoj vikendici dovela djevojke zbog prostitucije, gdje je policija pronašla drogu i oružje.

Kako prenose mediji u Sloveniji, na "žurci" je bio i slovenski nogometni sudac Slavko Vinčić, koji je sudio i utakmice u Ligi prvaka.

Mediji prenose da je Vinčić saslušan kao svjedok, ali njegova uloga nije precizno definirana. Pored njega, ispitani su i Sašo Belić, Riccardo Merdausl i Slaviša Drobić.

Vinčić je za portal 24ur.com potvrdio kako je bio prisutan na zabavi, ali da je tamo bio slučajno.

"Poslije sastanka sa nekim poslovnim partnerima bili smo pozvani na proslavu na ranč,", objasnio je Vinčić, koji je također rekao da većinu ljudi - bilo ih je oko 40, sjeća se - uopće nije znao, što je kasnije objasnio policiji u informativnom razgovoru.

"Poslije policijske racije, pozvani smo na informativni razgovor, gdje sam objasnio da te ljude uopće ne poznajem, nakon čega su mi dali zeleno svjetlo da bih se mogao vratiti kući u Sloveniju", rekao je Vinčić.