Podijeli članak

Tagovi

Mislite li da ste razdražljivi, mrzovoljni, čangrizavi ili zlovoljni? Uzrujava li vas i najmanja sitnica? Ako je odgovor potvrdan, dobrano zagorčavate život svima oko sebe, kao i oni vama. Rješenje? Glazba, joga, meditacija, kupka, vježbe disanja... Sve vam to može pomoći u postizanju spokoja i podizanju raspoloženja.

Škorpion

Prilično je osjetljiv, no svoju ranjivu stranu skriva pod maskom mrzovolje i čangrizavosti. Ne želi da drugi vide njegove slabosti. Ako ga je netko iznevjerio i povrijedio ili mu je neki aktualni događaj probudio stare bolne emocije, bit će iznimno mrzovoljan i neraspoložen. Iz njegove će glave kuljati negativa koja će utjecati na sve koji ga okružuju.

Jarac

Kad je u osjetljivoj fazi, i najmanja ga sitnica ljuti i smeta - od buke i promjene temperature do jakog ili slabog svjetla. Tada mu se zlovolja toliko jasno očituje na faci da ga se svi prepadnu. Jarac će najbolje svladati to stanje tako da se okrene samome sebi. Potrebna mu je samoća i odvajanje od vanjskog svijeta da bi obradio i razgradio bolne emocije.

Rak

Ponajviše ga uzrujavaju uvrede, zanemarivanje, odbacivanje i obiteljski problemi. Uoči li da je netko njima blizak ugrožen, neće stajati skrštenih ruku, nego se umiješati, ali niti u žaru borbe neće moći sakriti mrzovolju i gorčinu. Upada u slično stanje ako mu netko uskrati ljubav ili mu pokaže da nije dobrodošao u neko društvo.

Djevica

Postaje mrzovoljna ako joj se naruši radna atmosfera, ako se našla u neizvjesnoj situaciji ili ako oko nje vladaju nered i manjak higijene. Djevice su se u stanju kotrljati u mrzovolji dok im ne bude muka. Budući da su vrlo vješte u pronalaženju rješenja, poželjno je da se suoče s izvorom svoje mrzovolje i obračunaju se s njim.

Ribe

Osjećaju se nesretno i potonulo ako su uočili nekakvu nepravdu prema sebi ili nekome iz bliže ili šire okoline. Budući da je nepravda sveprisutna, Ribe su vrlo često čangrizave i jadne. Poželjno je da Riba u takvom stanju pronađe kreativan ventil izražavanja i pretvaranja negativne energije u umjetničko djelo. Makar nitko drugi ne doznao za njegovo postojanje, piše Tportal.