Podijeli članak

Nakon više od godinu dana rada danas izašao prvi broj dugo najavljivanog biznis magazina Reunion. 

Magazin Reunion najavljen je kao mediji namjenjen poduzetnicima ili onima koji to žele postati, običnim ljudima koji su odlučili sudbinu uzeti u svoje ruke, mladim ljudima koji rade dobre i afirmativne priče u ovoj zemlji.  Pored tema iz realnog sektora naslovi su posvećeni i uspješnim pojedincima iz drugih sfera života, zatim domaćem gosporastvu temama iz svjetske ekonomije, trendovima iz oglašavanja, informatike itd. 

Tim mladih ljudi, od kojih su svi već zaposleni ili su imali iskustva u medijskom svijetu odlučili su ponuditi društvu jedan novi biznis magazin koji će afirmisati pomalo zaboravljeno istraživačko novinarstvo. Pored printanog izdanja priprema se i jedan zanimljiv model prezentacije tema magazina na online mediju, primjeren tom komunikacijskom kanalu. 

Kad je pitanju kontinuitet i distribucija Reunion-a magazin će izlaziti kvartalno, što znači da nakon ovog rujanskog broja, u ovoj godini, nas očekuje još jedan Reunion u prosincu. Prva dva broja bit će potpuno besplatna od magazina do finalne isporuke.