Podijeli članak

U Šibeniku se održava radionica Ericssona Nikole Tesle i HT ERONET-a, na kojoj se razgovara o temama telekom tržišta i digitalne transformacije, novinama koje sa sobom donosi 4 G mreža, s naglaskom na rješenja koje u tom segmentu nudi Ericsson.

Prigodom otvaranja nazočnima su se obratili predsjednica Ericssona Nikole Tesle mr. sc. Gordana Kovačević i predsjednik Uprave i direktor HT ERONET-a Vilim Primorac koji je, između ostaloga, kazao:

„Na početku bih posebno zahvalio našim domaćinima iz Ericssona na organizaciji ovoga, već tradicionalnog, nadasve korisnog i iznimnog događaja na koji uvijek rado dolazimo. HT ERONET je počašćen što upravo u Ericssonu ima čvrstoga i pouzdanog partnera. Ovakve su radionice izvrsna prigoda za upoznavanje sa svim inovacijama, informacijsko-tehnološkim rješenjima koje Ericsson nudi, kao i za razmjenu iskustava, znanja i ideja, koje vode novim poslovnim ostvarenjima i uspjesima. Vjerujemo kako će i Ericsson Nikola Tesla, kao naš iznimno značajan partner, dati svoj obol nastojanjima naše tvrtke u borbi i pozicioniranju na iznimno zahtjevnom telekomunikacijskom tržištu.“