Podijeli članak

Prvi Sajam kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa BeautiFUL2019 bit će održan 21. i 22.09.2019. godine u Hotelu Hills, u Sarajevu. 

Na sajmu će se predstaviti preko 100 brendova, a isti će biti izložbeno prodajnog karaktera, te vas očekuju i sajamski popusti, kao i posebne ponude tijekom sajma. 

Zlatni sponzor je cm-cosmetic market, dok su srebreni sponzori: Biologique  Recherche, Brill Cosmetix, Magnetic Nails, te Frizerland. 

U suradnji s vodećim akterima u ovoj industriji, analizirat će se teme kao što su: novi trendovi, tehnološki razvoj, savjeti za razvoj biznisa, te edukacije za unaprjeđenje poslovanja.

Bogat program sajma će okupiti industrijske stručnjake i omogućiti da se održe neke od najboljih edukacija. Tako će se u sklopu sajma prvi put u Sarajevu predstaviti najprestižniji make-up artist u regiji, Dušan Lazić Laza, kao i svjetski poznata akademija Tony&Guy, a svi polaznici će dobiti certifikat o sudjelovanju. 

Bit će održano i amatersko natjecanje frizera, koje je namijenjeno za studente škola ljepote i frizerskih škola.

Pored navedenog, upriličit će se i  masterclass za nail tehničare, koji će trajati dva dana. Predavačica je Lesja Karić, a masterclass za brazilsku maderoterapiju održat će Olgica Markanović. 

Također, i sponzor sajma Magnetic Nails održat će natjecanje u nail art-u.

Edukaciju za nadogradnju kose vodi liderka među frizerima Balkana, Svetlana Bubanja Bucka. Golden Hand Academy također će se prvi put predstaviti u Sarajevu, i to s edukacijom LipPen. Bit će održana i edukacija i prezentacija Henna Brows, te BB Glow. 

Pored toga, održat će se i konferencija o estetskoj kirurgiji i kozmetologiji, a prof.dr. Reuf Karabeg bit će predavač, zajedno s dr. Željkom Rotimom, te timom regionalnih stručnjaka. 

Cilj sajma je postati tradicionalni događaj namijenjen akterima ove industrije, ljubiteljima kozmetike, kao i onima kojima je prioritet biti lijep i zdrav. 

Ulaz na sajam je besplatan, a organizatori pripremaju i prijevoz za sve posjetitelje.

Više informacija o sajmu i prijavama na masterclassove možete pronaći na www.sajam.beautiful.ba