Podijeli članak

Tagovi

Severina Kojić krajem studenoga prošle godine izgubila je spor koji već godinama vodi s bivšim partnerom Milanom Popovićem, a u kojem je nepravomoćno presuđeno da će njihovo dijete, sedmoipolgodišnji Aleksandar, živjeti s ocem.

Splitskoj pjevačici takva odluka iznimno je teško pala - najavila je kako će se nastaviti boriti za skrbništvo nad djetetom, a u srijedu je na Instagramu objavila post u kojem se osvrnula na najstresnije razdoblje života - osim što je progovorila o tuzi koju osjeća jer nije s djetetom, aludirala je i na skijaški susret Milana Popovića sa sutkinjom Teom Golub, čijom je odlukom upravo njemu pripalo skrbništvo nad Aleksandrom, prenosi Jutarnji

- Prošla su 54 dana i prošlo je '88 sati'... Prošla je vječnost dok oni 'skijaju'... Za ovog života puno puta doživjela sam nepravdu. Bližnji su prodavali moju intimu za male novce, a za velike i sami znate što se sve može dobiti...

Ipak, 28. studenoga 2019. na ovom licu bilo je najviše nepravde i tuge. Prošla su 54 dana tuge... Ali u tim danima tuge bilo je '88 sati' veselja i 54 dana njihove sramote. A mater mi je dobro rekla: 'Nemoj da te Nitko i Ništa rastuži'.

Nitko i Ništa su me tog 28. studenoga prevarili i uvalili mi svoju tugu i sramotu, ali nisu mi mogli skinuti osmijeh... Ni s ove fotografije, a ni s mojih brojnih nefotografiranih osmijeha.

Jer Nitko i Ništa zauvijek ostaju Nitko i Ništa. Ponekad postanu Nitko i Nešto...

Možda trenutno 'slučajno' skijaju, ali nas ne mogu sve preveslati.

Ne dajte da vam Nitko i Ništa uvale svoju sramotu i tugu i skinu osmijeh s lica. Meni nikad nisu... Ni sad nisu... Niti će... Fala Bogu! - napisala je Severina na društvenoj mreži.

Objavu je završila obraćajući se sinu Aleksandru hashtagovima "slušaj mater" (tako se, naime, zove album Ede Maajke iz 2001. godine) i "Aleksa, vrati se doma, skuvala san ti pašta šutu", sad već kultnom rečenicom iz domaće komedije "Kako je počeo rat na mom otoku".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina Kojic (@severina)