Podijeli članak

Skandalima sklon Ognjen Vranješ kojeg je u zvijezde vinula navodna afera s pjevačicom Jelenom Karleušom izbačen je iz reprezentacije BiH, piše Večernji list.

"Sam je sebe diskvalificirao. Reprezentativac jedne zemlje, pa tako i Bosne i Hercegovine, mora se dokazivati na terenu i izvan njega. I Savez je reagirao i osudio njegove postupke prije izvjesnog vremena. Vranješ je ušao u sukob s navijačima, tetovaža, afere... Ne, to tako ne ide", izjavio je, između ostalog izbornik reprezentacije BiH Robert Prosinečki za agenciju Anadolu i dodao: "Istina, imat ćemo zbog toga problema, igrao je vrlo dobro na poziciji desnog beka, te se nadam da ćemo čim prije pronaći adekvatnu zamjenu." 

Nakon toga, na društvenim mrežama oglasio se i izbačeni Vranješ.  

"Slušaj, druže, budi to što voliš, nemoj nikom da se prodaješ, moraš da se boriš. Znam da nije lako, ne želi to svako, ali ima nas još takvih...", objavio je Vranješ na Instagramu pjesmu "Druže" grupe Beogradski sindikat. 

Vranješ je ušao u sukob s navijačima BiH koje je nazvao bauštelcima, onda je tetovirao granice Republike Srpske i lik četničkog vojvode Momčila Đujića, ratnog zločinca iz Drugog svjetskog rata. 

Zadnji veliki skandal bila je bizarna afera sa srpskom pjevačicom Jelenom Karleušom koja još nije ni završila, a u kojoj se ovaj dvojac međusobno optužuje za laži i prevare.