Podijeli članak

Dvodnevna konferencija "Živjeti i raditi u BiH" na kojoj će 60 studenata i mladih iz Bihaća, Pala, Tuzle, Zenice, Banja Luke i Mostara prezentirati svoje projektne i poslovne ideje, održat će se 6. i 7. ožujka u hotelu Bristol u Mostaru.

 Studenti će na skupu imati priliku razmijeniti iskustva, podijeliti informacije, kao i probleme na koje nailaze u realiziranju svojih poslovnih ideja, a svoja iskustva sa studentima podijelit će Sanja Đermanović iz Udruge građana Nešto Više i Jasmina Ćušić vlasnica poduzeća Eko - dizajn d.o.o. Mostar.  

 "Poslovne ideje i poduhvati, kao i projekti na kojima rade mladi su puni inovacija i ideja koje doprinose kvaliteti života na ovim prostorima i stvaranju novih radnih mjesta. Ovi mladi ljudi su primjer kako može i treba da se dugoročno planira razvoj društva i korištenje ljudskih i prirodnih resursa za dobrobit svih", izjavila je Amna Popovac, poduzetnica iz Mostara i organizatorica skupa.

 Popovac je dodala kako je zadovoljstvo upoznati aktivne mlade ljude i pratiti njihov razvoj kroz godine.

 Konferenciju će otvoriti Sven Petke, direktor Fondacije Konrad Adenauer u BiH, koja podržava organiziranje ovog događaja, navode organizatori.