Podijeli članak

Profesor sa Sveučilišta Floride, koji je uhićen jer je kamerom pokušao snimiti studenticu ispod suknje, tvrdi da je samo htio dokazati da nisu nosile donje rublje.

Don Samuelson (65), s veterinarskog fakulteta, suspendiran je ranije ovog mjeseca kada je u njegovom uredu pronađena kemijska olovka s kamerom za koju se pretpostavlja da je iskoristio kako bi napravio više spornih snimaka. Na tri je prije ljeta snimao studenticama ispod majice, a u kolovozu je je pokušao studenticu kemijskom snimiti između bedara, nakon čega ga je ona prijavila.

Policija je u njegovom uredu pronašla kameru te nekoliko snimki sa studenticama, ali i djelatnicama fakulteta, kao i USB s pornografijom. Uhićen je prošlog tjedna zbog "video voajerizma", piše Jutarnji.hr.

Prema različitim medijima, Samuelson je policiji rekao da je žene snimao kako bi pokazao da ne nose donje rublje, prema drugima je htio dokazati da jedna određena žena ne nosi gaćice, a prema trećima je priznao da je to učinio radi zabave i seksualnog uzbuđenja.