Podijeli članak

Tagovi

U španjolskim medijima pojavila se informacija kako je Barcelona angažirala marketinšku tvrtku 'I3 Ventures' da narušava imidž igrača, a podiže rejting predsjednika Josepa Marie Bartomeua.

Ova vijest se pojavila kad odnosi između Uprave i igrača nisu najbolji, posebice nakon sukoba sportskog direktora Erica Abidala i Lionela Messija. Abidal je tad prozvao igrače, a Messi mu je uzvratio, no predsjednik Bartomeu nije reagirao i ostavio je Abidala na svojoj poziciji.

Tvrtka 'I3 Ventures' stoji iza stotinu Twitter i Facebook profila na kojima su kritizirani igrači Messi, Gerard Pique, neki bivši igrači kao što su Xavi te Carles Puyol i mnogi drugi, piše Marca.

Ubrzo se o svemu oglasio i klub jer Barcelona zaista surađuje s 'I3 Ventures', ali odbili su svaku povezanost s profilima na kojima se blate igrači i svi protivnici Uprave.

- Angažirali smo tvrtku koja se bavi monitoringom društvenih mreža da na vrijeme doznamo o svim pozitivnim i negativnim stvarima koje se objavljuju o nama. Žestoko demantiramo objavljene informacije, a protiv onih koji su ih pustili u javnost poduzet ćemo odgovarajuće zakonske mjere, objavili su iz kluba.

'I3 Ventures' je također objavio kako su informacije o profilima lažne te oni samo prate sve objavljeno o klubu.