Podijeli članak

Američki tabloid Globe u svom novom broju piše kako je britanski princ Harry doživio slom živaca zbog svoje supruge Meghan Markle. 

- Princ jednostavno više nije mogao gledati koliko se loše njegova supruga nosi s ulogom aristrokratkinje. Strahovao je da će ga Meghan ostaviti i uzeti njihovog sina Archieja sa sobom. Sve te okolnosti su uzele svoj danak i u jednom trenutku je 'puknuo' zbog čega je tjednima išao na terapije kod psihijatra koji ga je posjećivao u sklopu vile u kojoj je boravio u Kanadi tijekom proteklih božićnih praznika  otkrio je anonimni izvor za The Globe  i dodao kako je Meghan njegov trenutak slabosti okrenula u svoju korist i savjetovala mu da će biti puno sretniji ako se jednostavno odreknu kraljevskih dužnosti i odsele iz Velike Britanije.Podsjetimo, par će na proljeće ostati bez kraljevskih titula, a u kanadi su već izabrali novi dom za svoju obitelj.

- Kada smo se Meghan i ja vjenčali, "bili smo uzbuđeni, puni nade i spremni služiti. Zato me jako žalosti što je ovako završilo. Moja odluka da se žena i ja povučemo nije bila lagana", dodao je. "Tome su prethodili mjeseci razgovora i godine izazova i znam da nisam uvijek sve radio kako treba ali što se ovog tiče, zaista nije bilo druge - kazao je Harry britanskim medijima.