Podijeli članak

Nakon što je prije nekoliko dana kraljevska obitelj javila kako se princ Charles (71) zarazio korona virusom, sad The Sun javlja kako se oporavio.

- Clarence House potvrdila je da princ Charles, nakon konzultacija s liječnikom, više nije u samoizolaciji - rekao je glasnogovornik. Kraljevska obitelj naglašava kako je kraljičin sin sada zdrav.

Princ je pokazivao blage simptome bolesti, a nakon što se ispostavilo da ima COVID-19, bio je u izolaciji i radio od kuće, piše 24.sata. 

Charles se odlučio testirati nakon što je saznao da je monaški princ Albert pozitivan na COVID-19. S njim je bio u kontaktu, točnije sjedio je nasuprot njega na jednom događaju u Londonu. Ipak, nije potvrđeno tko je Charlesu prenio virus. 

Prije nekoliko dana jedan od zaposlenika kraljice Elizabete II. (93) testirao se na korona virus i također je pozitivan. 

- Djelatnik je doznao da je pozitivan prije no što je kraljica otišla u Windsor. Palača ima 500 članova osoblja pa poput bilo kojeg radnog mjesta, nije nezamislivo da će se netko zaraziti - rekao je izvor iz kraljevske obitelji. 

Njegova supruga Camilla (72) ostala je u samoizolaciji, iako je njezin test na korona virus bio negativan.