Podijeli članak

Već pet dana traje opsežna potraga za nestalom pripadnicom Oružanih snaga Hrvatske vojske čiji je nestanak Policijskoj upravi zagrebačkoj prijavljen 4. prosinca 2019. u večernjim satima, nakon čega je započela potraga na području Zagreba.

Zajedno s policijom u potragu su se uključili pripadnici Pukovnije vojne policije i dva tima Antiterorističke vojne policije te patrola Vojne policije s pripadnicima Kriminalističke vojne policije, priopćeno je iz MORH-a.

Prilikom potrage pronađen je automobil nestale pripadnice, a policijska potraga je nastavljena. Vojna policija je u stalnom kontaktu s MUP-om, a u skladu s procjenama MUP-a i nadležnostima, Hrvatska vojska će se uključiti u daljnju potragu za nestalom pripadnicom, dodaje se u priopćenju.

Na stranicama Evidencije nestalih osoba Nestali.hr objavljeni su fotografija i opis nestale 51-godišnje Jadranke Skender. Objavljeno je kako je svoj dom napustila u osobnom automobilu marke Mercedes gospićkih registarskih oznaka. U trenutku nestanka bila je odjevena u plavu jaknu, plave traperice i žute čizme,prenosi Index.hr

Ako građani imaju bilo kakva saznanja o nestaloj Jadranki Skender, mole se da informacije jave na e-mail [email protected], obavijeste najbližu policijsku postaju ili putem telefona na 192, poručuju iz MORH-a.


Apel kćeri: Ne bi otišla bez traga i glasa

Njezina kćer Ines na Facebooku je objavila apel.

"Molim vas dijelite sto vise možete, zamolite svoje kontakte da učine isto, možda nam pomogne da je pronađemo! Mama mi je nestala, pronašli smo auto, ali njoj ni traga.

Naglašavam da se radi o mami i baki koja ne bi otišla bez traga i glasa. Kolege novinari, molim vas da se i vi uključite što je više moguće, kako ovom objavom tako i svime što imate na raspolaganju u medijskom smislu", napisala je.