Podijeli članak

Tagovi

 

Hrvatski nogometni klub Kočerin ovog ljeta organizira jako zanimljiv turnir u malom nogometu što će se održati na igralištu OŠ Kočerin u razdoblju od 13-23. 07. s ciljem dodatne popularizacije malog nogometa i nogometa uopće na ovim prostorima.

 

Mile Banožić - Mita, legenda malog i velikog nogometa u Kočerinu i Širokom Brijegu, kao i šire, ističe kako je prvenstveni cilj ostvariti veliku masovnost i privući ekipe sa svih strana.

 

"Išli smo s nižom uplatom u odnosu na ostale slične turnire u Hercegovini, pa je ovdje uplata po ekipi svega 100 maraka, a sve iz razloga kako bi privukli što veći broj ekipa, posebno onih ekipa koje tu više dolaze zbog same zabave i druženja a ne čisto zbog financijskog kolača, kako s prostora širokobriješke općine tako i drugih gradova i općina. Ipak, osigurali smo i vrijedne nagrade, pa smatram da se uistinu isplati doći i sudjelovati na ovom turniru, prije svega družiti i zabaviti", kazao je u najavi turnira Mile Banožić - Mita, jedan od organizatora turnira.

 

No, kao što Mita reče najuspješnije očekuju i prigodne nagrade, pa će tako prvoplasirana momčad dobiti 1.500 KM, drugoplasirana 600 KM, a trećeplasirana iznos od 400 KM.

 

Prijave ekipa se mogu obaviti kod Caffe PAVO u Kočerinu ili na brojeve telefona: 063 514-096, odnosno 063 441-080.

 

Izvlačenje parova je u Caffe Pavo 12. srpnja s početkom u 20 sati.

 

Hrvatski nogometni klub KOČERIN