Podijeli članak

Studentski centar Mostar obavještava studente starijih studijskih godina koji žele aplicirati na Natječaj za smještaj i prehranu za 2019./2020. godinu, mogu to učiniti sve do 24. srpnja u 14.00 sati. 

„Zbog velikog broja molbi studenata koji još uvijek nisu završili ljetne ispitne rokove i svoje ocjene upisali u ISS sustav, prijem aplikacija prolongira se do 24.srpnja kako bismo pomogli studentima da apliciraju i u konačnici dobiju svoje mjesto u centru“, kazala je Anita Glibić, glasnogovornica Studentskog centra.

Na natječaj za prijem studenata starijih studijskih godina za akademsku 2019./20. pristigao je već velik broj aplikacija a po ovom natječaju svoje mjesto u centru dobiti će 260 studenata. Uprava centra iznimno je zadovoljna odazivom studenata a razlog tomu vidi u visokoj kvaliteti usluga koje centar nudi studentima.

Rezultate Natječaja studenti mogu očekivati početkom kolovoza a koji će biti objavljeni na oglasnoj ploči centra, web stranici i društvenim mrežama centra te u ostalim medijima, priopćio je Ured za odnose s javnošću SCM-a.