Podijeli članak

Na temelju odluke Upravnog vijeća Studentskog centra Sveučilišta u Mostaru raspisuje se natječaj za studente starijih godina za smještaj i prehranu u akademskoj 2020./2021. godinu.

Natječaj za studente starijih godina otvoren je od 26.06.2020. do 31.07.2020. godine a od ove godine studenti imaju mogućnost i ONLINE prijave. Novi, moderniji i jednostavniji pristup apliciranja na natječaj omogućen je kako bi se studentima olakšala i pojednostavila procedura prijave.

Studentski centar Mostar slovi za najmoderniji centar u regiji nudeći studentima najbolje usluge kao što su tri obroka svakog dana u mjesecu, topla voda, grijanje, kablovski i internetski priključak te hladnjake,dok je jedan dio soba opremljen i klima uređajima.

Sve navedeno student dobiva za samo 159 KM mjesečno.
Cjelokupnu formu natječaja, usluge koje centar nudi studentima te način prijave studenti mogu vidjeti na linku http://scm.ba/upisi

Sve ostale informacije zainteresirani studenti mogu dobiti u Sektoru za smještaj Sc -a Mostar,pozivom na broj telefona 036/337-203 te putem maila: [email protected]