Podijeli članak

Posljednji film pokojne glumačke legende Ive Gregurevića "Za ona dobra stara vremen" pretpremijerno je prikazan u Zagrebu, dok će javnost film moći pogledati od 31. siječnja u kinima. 

U filmu se može čuti pjesma Prljavog kazališta "Sve je lako kad si mlad" , a kao podloga u posljednjem intervju bila je pjesma "A sad zbogom".

Na prikazivanju filma okupili su se brojni kolege i prijatelji koji su tužni zbog gubitka legende glumačke scene, piše 24sata.

"Oduševljen sam što se u Gregurevićevom filmu i intervjuu puštaju pjesme Prljavog kazališta. Pa sam došao kao jedan od članova. Nisam osobno poznavao Ivu, ali već mi je velika čast sama činjenica što su izabrane naše pjesme kao podloga dok on priča", rekao je Mladen Bodalec (60).

"Na moju žalost, nisam upoznala glumačku legendu, jer Ivo je upravo to bio. Ali ako ništa, barem sam glumila u istom filmu s njim. Imala sam scenu seksa u filmu, glumila sam studenticu glume što je u tom trenutku, kad je prije dvije godine sniman film, bila situacija u kojoj sam bola. Zauvijek će mi ostati u sjećanju kako su se svi smijali jer je puknuo krevet pa su brže-bolje trčali da zamijene sve i osposobe za snimanje", rekla je Elizabeta Brodić (24), glumica koja je s Gregurevićem glumila u filmu "Za ona dobra stara vremena".