Podijeli članak

Predstavljen je četvrti broj studentskog lista „Robot“ Fakulteta strojarstva, računarstva i elektrotehnike Sveučilišta u Mostaru. 

Tema ovogodišnjeg „Robota“ bazirana je na tri smjera koje pokriva ovaj fakultet. Studenti su na 67 stranica časopisa nastojali približiti sve bitne teme i projekte koje su obrađivali kroz cijelu godinu, ali i zanimljivosti o najuspješnijim studentima. 
Dekan Fakulteta strojarstva, računarstva i elektrotehnike prof. dr. sc. Željko Stojić naglasio je kako je suradnja između profesora i studenata na ovom fakultetu na zavidnoj razini te pozvao sve studente da im se priključe u budućim projektima. 

„Iznimna mi je čast i zadovoljstvo što ću svojim radom, trudom i marljivošću postati dijelom povijesti ovoga fakulteta. Kada sam prihvatio ulogu urednika nisam mogao ni zamisliti ponos koji danas osjećam ovdje na predstavljanju studentskog lista. Poručio bih svim kolegama studentima da se uključe u svoje fakultetske aktivnosti te ne budu pasivni kroz svoj akademski put“, naglasio je urednik ovogodišnjeg izdanja koji je ujedno i student druge godine preddiplomskog Studija računarstva Ljubomir Prce. 

Ljubomir je istaknuo kako je ključ uspjeha „Robota“ suradnja studenata sa profesorima, ali i samo zalaganje studenata te pozvao sve kolege studente da im se priključe da zajedno prezentiraju fakultet na što bolji način.