Podijeli članak

Predsjednik HFC Zrinjski, Marko Zovko, pred prvu polufinalnu utakmicu doigravanja za prvaka BiH između Zrinjskog i Brotnja, podnio je ostavku na svoju funkciju. Igrači ovog kluba koji su proteklih mjesec dana bili u štrajku uvjetovali su svoj nastup njegovom ostavkom.

- Podnosim ostavku na mjesto predsjednika HFC Zrinjski. Ukoliko će moje povlačenje biti uvjet za nastup igrača, onda ću to rado napraviti. Nadam se kako će momčad nakon ovoga imati dodatni motiv, jer pred njima je svakako velika prilika u prvenstvu BiH. Kao strastveni navijač ovog kluba ja ću momčad i igrače podržati s tribina na svim utakmicama protiv Brotnja, kao što sam to učinio bezbroj put do sada. U svakom slučaju želim im puno sreće i uspjeha u doigravanju - kazao je Zovko.

Ostavka Zovke bio je jedan od uvjeta igrača HFC Zrinjski pred utakmicu s Brotnjom, a za Dnevnik.ba su potvrdili kako će većina igrača večeras nastupiti:

"Većina igrača će večeras nastupiti protiv Brotnja i bez novca ćemo odraditi sezonu do kraju. Nositelji igre Zrinjskog će biti u sastavu i idemo večeras po pobjedu i borbu za titulu!"