Podijeli članak

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović danas slavi svoj okrugli pedeseti rođendan te je tom prigodom na svojoj službenoj Facebook stranici objavila fotografiju sa svojim roditeljima Dubravkom i Brankom. Uz sliku, ostavila je vrlo kratku, ali znakovitu poruku – Hvala mama, hvala tata.

Predsjednica je ekspresno pokupila preko 10.000 lajkova na sliku, a stiglo je i pregršt komentara i čestitki. Ovo su neki od njih.

‘Draga nasa kraljice HRVATA sretan rođendan, a vašim dragim roditeljima puno, puno hvala sto su podarili najljepse stvorenje hrvatskom narodu’, napisala je gospođa Zdenka.

‘Malo je ovakvi Presednika sto se ne srame od svojih roditelja. Blago vama sto imate jos u zivotu vase najdrage osobe Mamu i Tatu. Sretan i Blogoslovljen vam Rodjendan’, kaže gospođa Magdalena.

‘Svako dobro poštovana predsjednice, za vaš dragi Rođendan. Puno dobrog zravlja i da nam čuvate našu domovinu, kao što su vas čuvali vaši roditelji. Lijepi pozdrav vama, vašim roditeljima i vašoj obitelji’, poručuje joj gospođa Maria.

‘Majko ljubičice bijela sretan ti rođendan živila nam 100 godina majka žena Hrvatica’, kaže gospodin Mario.

‘Bravo Kolinda, bez obzira na tvoj uspjeh za dio njega su dobrim dijelom zaslužni i roditelji a tvoja zahvalnost njima čini te još većom oosobom, jako lijepo!’, poručio je gospodin Milan.