Podijeli članak

Tijekom suđenja Josehu McCannu, osumnjičenom serijskom zločincu, saznalo se da je majku dvoje djece vezao i prisilio da sluša vriske kćerke i sina dok ih je silovao.

Nekoliko sati kasnije on je navodno zarobio 71-godišnjakinju i djevojčicu od samo 13 godina i seksualno ih zlostavljao, piše "Daily Mail".

Zločinac je  policiji priznao zločin a onda je rekao: "Da ste me uhvatili za prva dva silovanja, ostalo se ne bi dogodilo."

Njemu se sudi za zlostavljanja i otmicu 11 žena i djece od 11 do 71 godine. Ove napade izveo je između 20. travnja i 5. svibnja ove godine u nekoliko gradova. McCann je uhvaćen tako što je prije toga upoznao majku dvoje djece, sa kojom se odvezao do njene kuće a onda je vezao žicom za krevet.

Nakon toga je probudio njenu kćerku (17) i sina (11) koje je silovao u susjednoj sobi. Kćerka je nekako uspjela da pobjegne i gola je iskočila kroz prozor da bi iz susjedstva pozvala policiju.

On je tada napustio njihov dom, oteo jednu umirovljenicu (71) i natjerao je da automobilom vozi okolo dok je on tražio novu žrtvu. Zatim je zgrabio djevojčicu (13) i prisilio stariju ženu da preuzme volan dok je on seksualno zlostavljao tinejdžerku.
 


Na dan uhićenja stao je na benzinskoj crki da bi kupio kondome jer je oteo dvije tinejdžerke i namjeravao da ih siluje. Kada je primjetio policijski auto, zabio se svojim vozilom u drugi automobil i izašao iz vozila i počeo da bježi. Tinejdžerke je ostavio u autu, prenosi "Index.hr".

 

Uzeo je bicikl i pokušao pobjećo policiji, ali ga je ona ubrzo uhvatila.