Podijeli članak

Poznati srpski doktor, specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije Milan Mileusnić, koj je liječio poznate športaše i javne osobe, preminuo je u 49. godini poslije kraće i teške borbe sa virusom korona, priopćila je SMA klinika, čiji je bio osnivač i direktor.

Doktor Mileusnić bio je član Američkog udruženja fizijatara, Srpske asocijacije fizijatara, te predsjednik i jedan od osnivača Udruženja za regenerativnu medicinu i proloterapiju Srbije, kao i direktor Klinike za rehabilitaciju u Harareu, Zimbabve.

U priopćenju se ističe kako je Mileusnić bio i jedan od omiljenih liječnika športaša, glumaca i pjevača.

Od poznatih osoba, njegovom terapijom izliječili su se poznati športaši Srbije kao što su Ivana Španović, Mihail Dudaš, Vanja Udovičić i drugi vaterpolo reprezentativci, košarkaši Aleksandar Rašić i Nikola Korać, rukometašica Andrea Lekić.

Izliječeni su i hrvatska rukometašica Katarina Bralo i perjanica rukometne reprezentacije Crne Gore Katarina Bulatović, prenijeli su beogradski mediji.

Od estradnjaka kod njega su se liječili Marija Kilibarda, Milica Milša, Milan Vasić, Andrija Milošević, Petar Strugar, Viktor Savić, Irina Kruška...