Podijeli članak

Predsjednik Hrvatskog muškog rukometnog kluba (HMRK) Zrinjski Branislav Stojkić i rektor Sveučilišta u Mostaru Zoran Tomić potpisali su ugovor o dvadesetogodišnjem najmu prostorija Sveučilišta u Mostaru na Kampusu u Rodoču te ugovor o dovršetku rukometnog doma i prostorija škole rukometa.

Na taj način omogućit će se daljnja ulaganja u rukometni dom, a rektor Sveučilišta u Mostaru obvezao se na pomoć oko izrade idejnog rješenja konačnog izgleda samog doma u kojem će se nastaviti stvarati rukometni prvaci, priopćeno je iz HMRK Zrinjski.

Stojkić je u razgovoru nakon potpisivanja povijesnog dokumenta za rukomet u Mostaru, istaknuo potrebu za pomoći u školovanju vrhunskih sportaša na Sveučilištu u Mostaru koji će imati pomoć u oslobađanju plaćanja školarine.

Sugovornici su istaknuli nedostatak gradske dvorane koja je preduvjet za vrhunske rezultate dvoranskih sportova u Gradu na Neretvi.

Ako želimo napredak sporta u Mostaru, osiguravanje sportskih dvorana jedan je od važnih projekata koji moraju biti prioritet, poručili su Stojkić i Tomić.