Podijeli članak

Dwayne The Rock Johnson progovorio je o najtežem razdoblju u životu, kad je pao u depresiju nakon što je izbačen iz kanadskog nogometnog kluba u američkom nogometu.

"Nije lako za procesuirati, no naši najveći i najvažniji snovi koji se ne ostvare često su najbolje što se nikad nije dogodilo", napisao je drugi najplaćeniji glumac svijeta (ispred njega je samo Clooney, koji prošle godine uopće nije snimio film) uz snimku sa seta svog novog filma, Jungle Cruise.

"Prije nego što su me pozvali na set, pogledam gore i vidim utakmicu CFL-a (Canadian Football League) na svom TV-u", kazao je Johnson. "I shvatim da je to isti teren na kojem sam ja igrao kad sam bio u CFL-u".

Zatim je pogledao još malo bolje i shvatio da na TV-u vidi Wallyja Buona, istog trenera čovjeka koji je njega trenirao, a koji ga je na kraju morao udaljiti iz ekipe.

"Cijenim puno tog čovjeka i cijenim igranje na tom terenu... toliko sam želio uspjeti, no ponekad u životu ono što najviše želite ispadne najbolji san koji se nikad nije ostvario. Za mene igranje u NFL-u je najbolja stvar koja se nikad nije dogodila", napisao je popularni glumac.

Američki nogomet The Rock je igrao na Sveučilištu u Miamiju. Nakon što je diplomirao, pridružio se Calgary Stempeders, s nadom da će jednoga dana uspjeti u NFL-u.

Johnson je rekao kako se uvijek najviše trudio te da je napravio sve što je mogao, no to nije bilo dovoljno. "Umjesto toga, izbacili su me iz ekipe, rekli mi da nisam dovoljno dobar - i poslali me doma iz Kanade sa 7 dolara u džepu", opisao je. "Nakon godina krvi, suza i znoja, moja san je gotov. Pao sam u depresiju i nisam znao što napraviti ni gdje se okrenuti".

"Naposljetku, rekao sam 'jebeš to' i odlučio se posvetiti drugom putu", piše The Rock, a ostalo je, kako se kaže, povijest.

"Bio sam na tom mjestu pa vas potičem da nastavite s napornim radom te da zapamtite da snovi koji se ne ostvare mogu postati najbolja stvar koja se nikad nije dogodila", poručio je svojim fanovima.

Jučer je na Instagramu podijelio fotografiju iz tunela na stadionu, u koji se nadao da će kročiti kao profesionalni NFL igrač. "Nije bilo suđeno i još važnije, nisam igrao pravu igru. Nazdravljam s čašom tekile snovima koji se nisu ostvarili", zaključio je donedavno nekoliko godina zaredom najplaćeniji holivudski glumac.