Podijeli članak

Vjerojatno mislite da je posao osobnog asistenta slavnih osoba veoma glamurozan i zanimljiv. Istina je zapravo drugačija te oni za njih često peru prljavo rublje, osiguravaju im poslovnu pratnju, ili nabavljaju ogromne količine alkohola ili narkotika za njihove lude zabave. 

Asistenti pojedinih poznatih osoba otkrili su njihove “prljave” tajne…

Jennifer Lopez

Jennifer zna da bude bezobrazna prema konobarima i osoblju, a poznata je i po hladnom odnosu prema novinarima, naročito ako smatra da nisu iz važnih medija. Njeni zahtjevi za opremanje garderobe spadaju među najluđe i najdetaljnije u svijetu slavnih.

Jennifer tvrdi kako ona nije razmažena diva kakvom je mnogi smatraju i da su za takav njen imidž krivi asistenti, te da je privatno sasvim drugačija osoba. Nismo sigurni koliko je to istina, s obzirom da postoji više različitih priča koje govore da ona na turnejama zahtjeva veliki broj hotelskih soba, bijelo cvijeće, određenu vlažnost zraka u sobi i temperaturu od točno 26 stupnjeva. Naravno, za mnoge stvari s ovog popisa, ali i one koje ovom prilikom nismo naveli, zaduženi su upravo njeni osobni asistenti.

Beyonce

Nakon što je u javnost procurila lista nemogućih zahtjeva, koju je Beyonce dostavila organizatorima pred nastup na poluvremenu Super Bowl-a, pjevačica je dobila titulu dive sa kojom je teško surađivati. Pjevačica je tada tražila da voda u backstage-u bude ohlađena do određenog stupnja, da joj nabave posebne slamčice, nove wc - školjke, crveni tolet papir, i još mnoštvo suludih zahtjeva našlo se na toj listi.

Također, ona je bila veoma neugodna jednom prilikom kada je njena asistentica uporno pokušavala da na crvenom tepihu namjesti njenu provokativnu haljinu, ali je izgleda u tome pretjerala, pa joj je Beyonce u jednom trenutku odbrusila “Prestani”, nakon čega se asistentica odmah povukla.

Naomi Campbell

Osoba asisentica slavne manekenke otkrila je da ona ima specifične zahtjeve prije nego što odsjedne u hotelskim apartmanima. Naime, u svakom apartmanu u kojem odsjeda Naomi, mora da bude točno 25 svijeća s aromom ljiljana raspoređenih na određenim mjestima.

“Uvijek mora da bude pet sveća u kupaonici, 10 u spavaćoj sobi i 10 u dnevnoj sobi”, rekla je njena osobna asistentica.

Lady Gaga

Gaga je poznata po svojoj ekscentričnosti i po nevjerojatnim modnim izdanjima, kada se mnogi pitaju kako uopće može da hoda. Jednom prilikom, što zbog iscrpljenosti, što zbog suludog outfit-a u kojem je bila, nije mogla da korača, pa ju je asistent nosio na rukama. Pored toga, ona ima pomoćnike koji su zaduženi za razne druge stvari kao što su: nošenje torbe, psa, pića.

Njena bivša asistentica, podnijela je tužbu protiv pjevačice, a tijekom suđenja je, između ostalog rekla:

“Bila sam pored nje doslovno 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu. To je uključivalo i spavanje u istom krevetu, jer ona nikada nije htjela da spava sama”. Pored svih zahtjeva koje je pjevačica tražila od svoje pomoćnice, ona joj nije plaćala za prekovremeni rad, pa asistentica sada na sudu zahtjeva odštetu od 390.000 dolara.

Frank Sinatra

Frank je bio veliki šmeker u svoje vrijeme i za njim su uzdisale žene širom svijeta. Međutim, on je jako teško podnosio starenje, i činjenicu da polako, ali sigurno, gubi kosu, odnosno da se ona proređuje. Batler slavnog pjevača Franka Sinatre otkrio je u svojim memoarima da je, između ostalog, morao svakodnevno Sinatri da specijalnim sprejem prekriva rijetku kosu.

Mariah Carey

Mariah Carey kao i brojne druge zvijezde, jako paze na svoj izgled, pogotovo prilikom pojavljivanja na televiziji. No, ponekad ne stigne da sve obavi na vrijeme pa je tako prije jednog snimanja asistentica morala da joj depilira nausnice.