Podijeli članak

U ovo blagdansko vrijeme i vrijeme darivanja, trebali bismo pomoći malenom Mostarcu Andiju Milasu. Naš sugrađanin koji boluje od nekoliko bolesti: najtežeg oblika epilepsije, SY West sindrom, SY Williams sindrom te stenoze srčane arterije, celijaklije i drugih bolesti. 

Mjesečno je dječaku potrebno 1500KM samo za lijekove, što njegova majke ne može osigurati. Zato smo mi tu da mu omogućimo da ovaj Božić provedu ne razlišljajući o novcu. 

Za one koji žele pomoći izravnim putem, mogu se obratiti majci Sanji na broj 063/443-585.

Tu je i Facebook stranica “Pomozimo malom Andiju”, a njemu njegovoj majci Sanji možete pomoći uplatom na žiro račun 1402010018351995 otvoren u Sperbank BH d.d.

Za uplate iz inozemstva:
SWIFT VBSABA 22,

IBAN BA 39 1402010018351995,

s naznakom “Za malog Andija”

Na stranici "Pomozimo malom Andiju" objavljen je apel koji prenosimo u cijelosti bez ikakvih ispravaka. 

"Dragi dobri ljudi velikog srca pomozite nasem velikom borcu Andiju!Vama sitnica njemu "ZIVOT" znaci!!!Blizi se Bozic i Nova godina nadamo se da ce te otvoriti svoja topla srca i pomoci nasem hrabrom djecaku trinestogodisnjem Andiju velikom borcu i napraviti humanitarnu akciju!!Potrebno za njegovo ljecenje van zupanije i ljekove koje ga drze na zivotu i terapije koje se jako skupe 1500km mjesecno!!!!Andi ima 13 god a jos uvjek je ko beba nehoda neprica nazost 100/ je invalid i zavisi o tudzoj njezi 24 h na dan!!Hvala svima koji su dio nase borbe zauvjek ste u njegovom srcu!!Molim vas djelite ovaj link!!Nadamo se da ce netko pomoci nedozvolite da krene po zlu...Andi vas treba jos uvjek!!Vase malo njemu znaci puno!!! On je za sad stabilan nema napada epilepticni hvala Bogu!! ..On je nazalist tezak besnik sa vise teskih dijagnoza!!Svi koji zele pomoci mogu to putem.ziro racuna koji je objavljen na ovoj stranici!!!"