Podijeli članak

Patrola policije PS Mostar Centar je Ulici Mile Budaka u ponedjeljak 6. svibnja oko 15 sati legitimirala dvije mlađe osobe sa zamotanom marihuanom. Dvije osobe nalazile su se u vozilu marke Peugeot.

Tom prilikom su ispod nogu A.A. (1999) iz Mostara uočili komad papira umotan u loptu u kojemu se nalazila suha zeljasta tvar koja asocira na marihuanu.

U društvu s navedenim nalazio se N.N. (1998), također iz Mostara. Navedeni su dovedeni u prostorije Policijske postaje i predati djelatniku Sektora kriminalističke policije na daljnju obradu. Predmeti u vezi s kaznenim djelom su uz potvrdu izuzeti.

Isti dan  dogodila se prometna nesreća na cesti M2, u mjestu Pješeta, u kojoj je M.F. (1978) iz Engleske motociklom marke BMW sletio s ceste. Isti je zadobio teške tjelesne ozlijede i prevezen je u OB Dubrovnik. Izvršen je očevid, a poduzete potrebne mjere.

Na području HNŽ-a je tijekom ponedjeljka registrirano devet prijava u oblasti sprječavanja kriminaliteta, od čega na području Mostara pet, na području Jablanice dvije te na području Konjica i Čapljine po jedna.

Nije bilo kršenja javnog reda i mira.

Zabilježeno je i 10 prometnih nesreća, od čega na području Mostara pet, na području Konjica dvije, na području Jablanice, Neuma i Čapljine po jedna. Jedna je osoba zadobila teške tjelesne ozlijede, tri osobe lakše tjelesne ozlijede, navodi se u dnevnom izvješću MUP-a HNŽ-a.