Podijeli članak

Za protekli vikend ( od 22.01-25.01.2021.godine) iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta , na području Hercegovačko-neretvanske županije , registrirano je 9  prijava (  na području  Mostara 6, na području Rame 2 i na području Stoca 1).

-23.01.2021.godine oko 13,45 sati patrola policije PU Konjic je na lokalnoj cesti Čelebići – Idbar u mjestu Čelebići zaustavila i kontrolirala vozilo „Audi“ kojim je upravljao P.J.(1999). Na mjestu suvozača se nalazila osoba  Ć.M.(1990) kod koga je tom prilikom pronađen jedan smotuljak sa sadržajem zeljaste tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu Marihuanu. Isti je lišen slobode i doveden u prostorije PU Konjic gdje je izvršen pretres i tom prilikom pronađeno je 7 pvc smotuljaka sa istim sadržajem. Nad osobom je izvršena kriminalistička obrada a o svemu je upoznat tužitelj - navodi se u jutrošnjoj informaciji MUP-a HNŽ. 

Ali nije to sve. Bilo je još smotuljaka po Konjicu tijekom vikenda. 

-24.01.2021.godine oko 20,00 sati patrola policije PU Konjic je na lokalnoj cesti u mjestu Donje selo , općina Konjic , izvršila pregled osobe Ć.M.(1990) kod koga su pronađena dva pvc smotuljka zeljaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu Marihuanu i jedan pvc smotuljak sa praškastom materijom koja asocira na opojnu drogu Spid. Osoba lišena slobode i upoznat tužitelj i Odjel krim. policije - navodi se u informaciji za medije.