Podijeli članak

U obiteljskoj kući u Palovcu, u kojoj je prošle subote pronađena mrtva Jasmina Dominić, policija u četvrtak ujutro obavlja pretres, a zasad se ne mogu dobiti službene informacije o tome koji su dokazni materijali pronađeni.

Glasnogovornik međimurske Policijske uprave Nenad Risek ne odgovara na pitanja, nego novinare upućuje na Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu, čiji glasnogovornik Darko Galić nije želio komentirati pretres.

Lokalni mediji javljaju kako policajci iz kuće nose dokazni materijal u vrećama. Dodaju kako je na pretresu nazočan i Krešimir Golubić, odvjetnik Smiljane Srnec, javlja Hina. 

Srnec je osumnjičena da je ubila sestru Jasminu Dominić te da je njezino tijelo godinama skrivala u zamrzivaču u obiteljskoj kući. U srijedu joj je određen jednomjesečni istražni zatvor. U četvrtak je Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu donijelo rješenje o provođenju istrage protiv Smiljane Srnec, koja je okrivljena da je sestru Jasminu Dominić tvrdim predmetom više puta snažno udarila po glavi te ju usmrtila.