Podijeli članak

Zvijezda Juventusa, Portugalac Cristiano Ronaldo mogao bi se naći u novim problemima nakon što je policija u Las Vegasu izdala nalog za uzimanje njegova DNK uzorka. Podsjećamo, Portugalca je Kathryn Mayorga optužila da ju je 2009. godine silovao u hotelu, ali njezine je optužbe Ronaldo negirao preko svog odvjetnika.

Američki mediji pišu kako nadležne istitucije žele sada provjeriti novi dokaz, jer, pretpostavlja se kako je na haljini spomenute pronađen još jedan DNK osim njezinog. Ukoliko Portugalac bude optužen mogao bi dobiti i doživotni zatvor.

Kathryn Mayorga uzela je 2010. za šutnju 375.000 dolara, ali na kraju je ipak odlučila posegnuti za tužbom. Odvjetnik Cristiana Ronalda Peter Christiansen potvrdio je sklapanje sporazuma o šutnji između portugalske zvijezde i Amerikanke Kathryn Mayorga koja ga je optužila za silovanje.

"Ronaldo ne poriče da je pristao sklopiti sporazum, ali to ni u kom slučaju nije priznanje krivnje. To je napravio kako bi se spriječio pokušaj uništavanja njegovog ugleda stečenog teškim radom, sportskim sposobnostima i primjerenim ponašanjem. Nažalost, sada je uključen u parnicu koja je vrlo česta u SAD-u", izjavio je nedavno Ronaldov odvjetnik Christiansen.

Ukoliko se pokaže da je novootkriveni DNK Ronaldov, Portugalac bi se mogao naći u gadnim problemima.