Podijeli članak

Jučer nešto poslije 9 sati muškarac je skočio sa Šibenskog mosta. Utvrdilo se da je doista skočio, nije se bacio. Nije bila riječ o pokušaju suicida, nego o avanturizmu. 

Policija ga je pronašla i prevezen je šibensku bolnicu te je izvan životne opasnosti. Na društvenim mrežama pojavio se video jučerašnjeg skoka. 
 
 
"Bila su tu dva momka, a kako sam shvatio iz njihova razgovora, jedan je išao pokazati prijatelju da može skočiti s mosta pa je drugi sve snimao mobitelom. Dok je skakao, okrenuo se u zraku i pao na prsa, umjesto na noge, tako da mislim da se polomio", ispričali su jučer svjedoci događaja za Šibenik.in

Podsjećamo, skok s 40 metara visine u srijedu ujutro, prenijevši ove informacije, potvrdila je glasnogovornica šibenske policije Marica Kosor. 

Po dolasku policije pronađen je na mostu i 33-godišnjak s kojim je policija obavila razgovor, a istraga slučaja je u tijeku.

 Prema navodima sa šibenskog područja, dvojac je došao na Šibenski most s jednog partyja. 

Lokalni mediji izvještavaju da je jedan od njih dvojice sve snimao mobitelom, no drugi navode i da ga je pokušao odgovoriti od skoka. Muškarac, za kojeg policija ne navodi odakle je i koje je dobi, sam je navodno doplivao do obale. 

Ipak se ozlijedio nakon što se tijekom skoka prevrnuo u zraku. O kakvim je ozljedama riječ, još nije poznato, ali kako neslužbeno doznaje Šibenik.in, muškarac je slomio zdjelicu.