Podijeli članak

Pripreme i najzanimljivija događanja na i oko natjecanja Red Bull Cliff Diving Svjetskog prvenstva, u idućim danima možete pratiti kroz seriju video priloga iz Mostara.  Atmosfera u Mostaru se polako zagrijava u očekivanju trećeg gostovanja Red Bull Cliff Diving Svjetskog prvenstva u BiH, u petak 15. i subotu 16. rujna na Starom mostu. 

Niz video priloga u narednim danima pratit će tijek priprema, izvještavati o najzanimljivijim zbivanjima na i okonatjecanja, predstaviti najbolje svjetske skakače i skakačice i donijeti razgovore s njima, te prenositi atmosferu s brojnih popratnih događanja u Starom gradu.  U ulozi voditeljice bit će mlada novinarka iz Mostara, Belma Zukić, svježe lice malih ekrana. 

Pored najave ovogodišnjeg natjecanja u Mostaru, prvi video donosi podsjećanje na najbolje trenutke i pobjedničke skokove na Starom mostu iz dvije prethodne sezone. Iako je skoro sredina devetog mjeseca i turistička sezona se bliži kraju, u gradu na Neretvi i dalje je veliki broj turista koji razgledaju Stari grad.  
 

Mostar je početkom tjedna zahvatilo kratkotrajno pogoršanje vremena, no meteorolozi predviđaju vrlo brzu stabilizaciju vremenskih prilika, tako da se u petak i subotu može očekivati savršeno vrijeme - i savršeni skokovi, naravno.  Za sve informacije i vijesti o natjecanju u Mostaru, pratite redbull.ba i redbullcliffdiving.com te Facebook stranicu natjecanja.