Podijeli članak

Zahvaljujući remakeu kultne serije 'Beverly Hills 90210' koja će se emitirati na Televiziji Fox, publika će imati priliku prisjetiti se kultne serije koja je 90-ih stekla planetarnu popularnost, emitiravši se punih deset godina. Za sada je planirano probnih šest epizoda, nakon kojih će se ustanoviti isplati li se krenuti u daljnje snimanje.

Gabrielle Carteris, Shannen Doherty, Jennie Garth, Brian Austin Green, Jason Priestley, Tori Spelling i Ian Ziering glavni su glumci remakea legendarne serije 'Beverly Hills 90210'. Iz originalne postave nedostaje samo Luke Perry, koji je u ožujku ove godine preminuo od posljedica moždanog udara. Njemu će, najavljuju glumci, biti posvećena cijela jedna epizoda.

'Nisam imala namjeru glumiti u novoj seriji, ali kad je Luke umro, pogledala sam stvari iz druge perspektive. Ovo radim njemu u čast', rekla je Shannon Doherty, koja je seriju napustila nakon tri sezone. Doherty od tada prati glas teške i problematične suradnice. Usprkos slavi koju joj je 'Beverly Hills' donio, 48-godišnja glumica nije imala puno uspjeha u daljnjoj karijeri. Značajnije pojavljivanje na televiziji ostvarila je u seriji 'Čarobnice'.
 

Na YouTubeu se pojavila i nova uvodna špica koja budi nostalgiju. Sve je ostalo isto, samo su glumci znatno stariji.

'Željeli smo oživjeti onaj osjećaj koji imamo kad se nalazimo s dragim i poznatim ljudima. Osjećaj obitelji', rekla je Gabrielle Carteris koja je u originalnoj seriji utjelovila štrebericu Andreu, prenosi Tportal.