Podijeli članak

Ekipa Pogled.ba portala jučer je boravila u Međugorju gdje se na pripremama za iduću polusezonu nalaze nogometaši HŠK Zrinjski.Ono što je prvo upalo u oči, pod vodstvom novog trenera Sergeja Jakirovića treninzi su znatno drukčiji, te je, barem jučer, na treningu šesterostrukog prvaka BiH vladala kompetitivnija atmosfera nego u većini utakmica u netom minuloj polusezoni.Nogometaši su bili jako raspoloženi i bez ikakvih problema odrađivali sve što je stručni stožer tražio od njih.

"Momčad je izanalizirana, te smo vidjeli koje su to dobre a koje loše stvari u ekipi" - otpočeo je trener HŠK Zrinjski Sergej Jakirović izjavu za Pogled.ba dodao:"Evidentno je da ima stvari za popraviti i na njima radimo od prvog dana. Do prvenstva je još šest tjedana, znači i više nego dovoljno vremena da igrači akceptiraju sve one ideje koje ja i moj stožer donosimo sa sobom. Nadam se da ćemo ovaj prvi dio priprema proći bez ozljeda i da ćemo se dovoljno fizički spremiti jer bez toga nema ništa u modernom nogometu i kroz slijedeće utakmice ćemo dobiti odgovore kako se naša vizija razvija." - kazao je novi trener Plemića.

Zrinjski će u subotu u Međugorju odigrati utakmicu s Croatiom iz Zmijavaca nakon čega će se na par dana vratiti u Mostar a iza toga se kompletan tim i stručni stožer vraćaju u Međugorje. FOTO/AU: B.B.