Podijeli članak

Tagovi

Nakon najavljivanja legendarne komedije "RODIJACI" koja će se odigrati u srijedu, 9. studenoga 2016., u velikoj dvorani Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače s početkom u 19 sati  s ciljem nagrađivanja i još boljeg informiranja ljubitelja kulture o navedenom događaju u suradnji s HD Kosača, portal Pogled.ba je poklanio 3x2 ulaznica za ovu predstavu.

Najviše sreće prilikom slučajnog odabira dobitnika imali su sljedeći čitatelji:

- Pavle Jelačić
- Ivan Jurić
- Ana Barić
Osvojene ulaznice čitatelji mogu preuzeti na recepciji HD hercega Stjepana Kosače svaki radni dan od 13:00 do 20:00 sati.

Brojne izvedbe ove predstave do suza su nasmijale publiku diljem Bosne i Hercegovine, Hrvatske i cijele Europe.
Predstava govori o životu duvanjskih i hercegovačkih gastarbajtera prve generacije u Njemačkoj sa svim duhovitim dosjetkama, šalama, ali i često okrutnoj zbilji koja je aktualna i danas što daje posebnu vrijednost komediji.
„Kakav je ovaj svijet ? Kakvi smo mi to ljudi?“, pitaju se rodijaci i daju odgovore prepričavajući zgode i nezgode koje su ih zadesile na radu u Njemačkoj i na odmorima u rodnom kraju.
Predstava je nastala po kolumnama preminuloga književnika i novinara Petra Miloša, a režirao ju je Velimir Pšeničnik Njirić.
„Ima pravde! ... Samo tribaš imat pare za nju!“, ističu glumci u komediji.

Cijena ulaznice iznosi 7 KM. Ulaznice možete kupiti na blagajni Kosače svaki dan (osim nedjelje) u terminu od 13 do 20 sati.