Podijeli članak

Podgorička policija uhitila je N.R. (33) koji je osumnjičen da je ubio jednog i ranio drugog psa u Piperima, kao i za nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra sigurnosti Podgorica (Crna Gora) su u ponedjeljak postupajući po prijavi građanina da je N.R. (33), u mjestu Piperi – Baći, usmrtio jednog psa, a drugog psa ranio, izvršili pretres kuće koju koristi spomenuti, prenose podgorički mediji.

-Prilikom pretresa policijski službenici su pronašli i oduzeli lovačku pušku marke "CZ" cal. 12 mm, pušku marke "M 48", cal. 7,9 mm, obje u ilegalnom posjedu, kao i 53 komada municije raznog kalibra - navedeno je u današnjem priopćenju iz Uprave policije.

O događaju je obaviješten državni tužitelj u Osnovnom državnom tužiteljstvu koji je naložio da se N.R. liši slobode i da se privede uz kaznenu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo ubijanje i mučenje životinja i razaranje njihovog staništa te kazneno djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.