Podijeli članak

Slovački reprezentativac i branič milanskog Intera Milan Škriniar jako dugo će pamtiti 6. rujna 2019. Te su večeri u Trnavi Slovačka i Hrvatska igrale kvalifikacijsku utakmicu za Euro 2020., a Hrvatska je na mlazni pogon Brune Petkovića pobijedila čak 4:0.

Napadač Dinama je bio nezaustavljiv, radio je što je god htio, nosio je po dva Slovaka na sebi, driblao je i proigravao suigrače, a zabio je i predivan gol. Petkovićeva glavna žrtva te večeri bio je jedan od najskupljih braniča svijeta, Milan Škriniar, koji nije imao rješenje kako čuvati leteću Dinamovu tvrđavu, piše 

Isti taj Škriniar, prema riječima njegovog agenta Mithata Halisa, na korak je do Real Madrida. Halis, član agencije koja predstavlja Milana Škriniara, otkrio je da bi Slovak na ljeto trebao otići ili u Real ili u Barcu, piše Index.hr.

Barcelona već neko vrijeme prati 24-godišnjeg reprezentativca Slovačke, ali prema riječima jednog od agenata koji ga zastupaju, on je bliže Madridu.

"Škriniar vrijedi 100 milijuna eura", rekao je Halis, pa je dodao:

"Real Madrid i Barcelona najveći su favoriti da ga dovedu. Sada je Real Madrid bliži postizanju sporazuma s Interom jer ga žele i potreban im je puno više nego što treba Barceloni".

Sjajni Slovak je 2016. prešao iz Žiline u Sampdoriju, a Inter ga je nakon samo jedne sezone u Genovi doveo za 25 milijuna eura. Nakon polusezone u Milanu City je za Slovaka ponudio 55 milijuna, ali Inter je to odbio. Očito je to bila pametna odluka.