Podijeli članak

Pero Primorac (1986) iz mjesta Jare, općina Široki Brijeg smrtno je stradao u prometnoj nesreći koja se jučer u ranim jutarnjim satima dogodila u mjesto Dobrič kod Širokog Brijega, dok je jedna osoba ozlijeđena i prevezena je u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar, piše Dnevni list

Kako nam je potvrđeno u MUP-u Zapadnohercegovačke županije, nesreća se dogodila na cesti Široki Brijeg – Mostar oko 4 sata u istoj je jedna muška osoba smrtno stradala, a suvozač iz automobila, ženska osoba M. M. je ozlijeđena.

Primorac je upravljao vozilom Golf V, dok se na mjestu suvozača nalazila Marijana M. (1994). Iz za sada nepoznatog razloga, vozilo je izletjelo s ceste i udarilo u zid pri čemu je vozač od zadobivenbih ozljeda preminuo na mjestu nesreće. Suvozačica je vozilom Hitne pomoći Doma zdravlja Široki Brijeg, prevezena u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar radi pružanja liječničke pomoći. Nažalost, za vozača po dolasku spasilačke ekipe, nije bilo pomoći pa je liječnik na licu mjesta mogao samo konstatirati smrt. Očevid na mjestu nesreće obavili su pripadnici Policijske uprave Široki Brijeg i dežurna županijska tužiteljica. Nakon završetka istog, tijelo preminule osobe je prevezeno u mrtvačnicu gdje će se obaviti obdukcija kako bi se utvrdio točan uzrok smrti, dok je automobil prevezen u krug Policijske uprave radi vršenja vještačenja tehničke ispravnosti. Promet je za vrijeme trajanja očevida na tom dijelu magistralne ceste M-6.1 bio u potpunosti obustavljen. Na mjestu nesreće nisu pronađeni tragovi koji bi upućivali na sumnju da je još neko vozilo sudjelovalo u ovoj nesreći i sve upućuje na to da se radilo o samoslijetanju.