Podijeli članak

Pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova Srbije na teritoriji Beograda i Čačka uhitili su pet osoba za koje se sumnja da su u Beogradu krali automobile, a zatim ih na području Čačka sjekli u dijelove i prodavali. 

Uhićeni su N. R. (39), M. K. (43) i N. J. (29) iz Beograda, kao i M. N. (38) i Z. B.(20) iz Čačka. Sumnja se da su N. R., M. K. i N. J. tijekom prošle i ove godine, u beogradskim općinama Zvezdara i Voždovac, krali vozila Škoda Octavija i Golf 7, koja su odvozili u iznajmljene garaže, a potom u Čačak gdje su ih M. N. i Z. B., kako se sumnja, rasturali u dijelove koje su prodavali.

Prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje koriste M. N. i Z. B. pronađena je veća količina auto dijelova - šasija, motora, sjedišta, kasetofona, ključeva, senzora, tapacirunga, kao i više komada alata za obijanje i pokretanje automobila.

Policajci su u prethodnom periodu na području Beograda pronašli Golf 7 i Škodu Octaviju koje su, kako se sumnja, ukrali uhićeni. Ova vozila policija je vratila vlasnicima.