Podijeli članak

Pakistanski ministar informacija i dvojica kolega slučajno su tijekom prijenosa uživo, kao u režiranoj sceni emisije sa skečevima, dobili slatke mačje uši i nosiće.

Pakistanski političar koji je svoj govor prenosio uživo putem društvenih mreža slučajno se pretvorio u slatku malu mačkicu kada je netko iz njegovog tima za društvene medije slučajno upalio specijalni filter na Facebooku.

Provincijski ministar informacija Shaukat Yousafzai je na streamu dobio mačje brkove i uši te je u jednom trenu počeo proizvoditi mačkolike zvukove, samo da bi mu se malo kasnije pridružili i kolege koje je Facebookov algoritam prepoznato i momentalno okitio ušima i njuškicom.
 

Naravno, kako bi spasio obraz, političar je snimku i sve pridružene slike maknuo sa službene stranice stranke, no slike su brzo pojurile društvenim mrežama gdje i danas ljudi komentiraju ovaj nevjerojatan i preslatki incident, prenosi Tortal.hr.

Stranka je ubrzo nakon incidenta objavila da je 'tijekom jučerašnje presice slučajno uključen 'mačji filter' kojeg su odmah vidjeli gledatelji te koji je nakon par minuta maknut'.

Grešku su nazvali 'ljudskom', a stranka je objavila da je 'počinjeno sve kako se takvi incidenti u budućnosti više ne bi ponavljali', piše Cnet.