Podijeli članak

Francuz je uhićen zbog silovanja nakon što je, lažno se predstavivši, namamio žene u svoj stan na 'nezaboravan seks sa muškim modelom', a zapravo je ćelav, debeo i ima 68 godina.

Muškarac (68) iz Nice u Francuskoj optužen je za silovanje žene poznate samo kao 'Sylvie' nakon što je na prevaru s njom imao spolni odnos predstavivši joj se kao mladi model, prenosi Mirror.

Pod pseudonimom 'Anthony LaRoche', 68-godišnji Francuz ženi se preko inteneta predstavio kao mladi muškarac te joj obećao seks u stilu filma "50 nijansi sive".

Sylvie je došla u muškarčev stan u Nici u Francuskoj, a muškarac je predložio da malo 'začine' seks povezom preko očiju i zamračenom prostorijom.

Kada je stavila povez na oči, Sylvie je legla s muškarcem u krevet, misleći da je on mlad, zgodan, smeđe kose i plavih očiju. Šokirala se kad je nakon seksa upalila svjetlo i kraj sebe ugledala starca!

"Kraj mene je ležao proćelav muškarac od otprilike 65 godina, bio je naboran i imao je naočale - život mi se zgadio", izjavila je nesretnica.