Podijeli članak

Tagovi

Svaki horoskopski znak je po nečemu poseban, pa i po načinu na koji privlači druge. To se, naravno, ne odnosi samo na fizički izgled već na sve ono čime pojedinac zrači i izdvaja se iz većine. 

U nastavku vam otkrivamo koja je najprivlačnija osobina svakog horoskopskog znaka. 

Vaga

Vage su one osobe za koje često pomislite: "Postoji li itko tko njih ne voli?" Jako su brižne, osjećajne i dubokoumne. Vage izbjegavaju sukobe što je više moguće i uvijek pokušavaju održati mir. Upravo ta njihova dobrodušnost mnoge oduševi i privuče.

Škorpion

Ono što druge najviše privlači kod Škorpiona je misterioznost. Škorpioni su izuzetni zavodnici koji svoju mračnu stranu koriste tako da pronađu osobe čije skrivene želje su potajno i njihove te s njima uđu u avanturu života. 

Strijelac

Iako su poprilično prevrtljivi i rijetko kad znate na čemu ste s njima, Strijelci su vrlo dobrodušne osobe koje su u svakom trenu spremne pomoći. Njihova dobra volja i neustrašiv duh mnogima su izuzetno privlačne značajke. 

Jarac

Jarčevi su nevjerojatno mirne osobe koje čitav život ostaju vjerne svojim uvjerenjima. Iako se čine vrlo zatvorenima, nakon nekog vremena se potpuno otvore pa pokažu i svoju vrlo emotivnu stranu. Njihova smirenost i čist um u svakoj situaciji za mnoge su vrline vrijedne divljenja. 

Vodenjak

Vodenjaci su pravi genijalci koji toga nisu ni svjesni. Jako su šarmantni i simpatični, ali zbog nedostatka samopouzdanja su često uvjereni da nemaju nijednu od tih osobina. 

Ribe

Osobe rođene u znaku Ribe svojom ranjivošću i emocijama privlače sve one koji žude da se brinu o nekom. Vrlo brzo postaju privržene drugoj osobi i osvajaju je snažnim iskazivanjem ljubavi i vjernosti. 

Ovan

Ovnove je posebno obilježila njihova izuzetna strastvenost prema svemu što rade. Oni su tvrdoglavi i impulzivni, no nema toga što oni neće napraviti da ostvare nešto što su naumili. Njihov neustrašiv duh često obara s nogu sve one koji se u njih zaljube. 

Bik

Ako je netko rođen da postane vođa, onda je to osoba rođena u znaku Bika. Njihova ambicioznost i uspješnost u svemu što rade instantan je afrodizijak, a skloni su i tome da tetoše svoje partnere kako to samo oni znaju. 

Blizanci

Blizanci osvajaju sve oko sebe čim progovore. Njihova mudrost već u ranim godinama plijeni pažnju i privlači mnoge. Ipak, Blizanaca se posebno trebate paziti jer su skloni laganju i poprilično su hirovite naravi. 

Rak

Osobe rođene u znaku Raka osvajaju svojom nepredvidivošću i spontanošću. S njima je život prava avantura jer nikada ne znate što vas sutra čeka. 

Lav

Nema tog znaka koji je šarmantan poput Lava. Lavovi obaraju s nogu čim se pojave u prostoriji jer zrače neopisivom energijom i karizmom. Izuzetno su vješti zavodnici, ali i veliki egoisti koji neprestano očekuju hvalospjeve o njima samima. 

Djevica

Iako njihov perfekcionizam mnogima ide na živce, njihova inteligencija je još većem broju ljudi slaba točka. Premda često žive u nekom svom svijetu, Djevice su jako zanimljive osobe s kojima ćete moći razgovarati baš o svemu. Uz to, vrlo su odane i brižne, što mnoge s vremenom iznenadi jer se na prvu doimaju vrlo hladno i suzdržano, piše Index.