Podijeli članak

Online istraživanje web stranice Zooks pokazalo je razliku između muškaraca i žena te otkrilo što je lijepo za muškarce, a što za žene. Iako većina misli da će muškarce osvojiti crveni ruž, za njih je prirodni izgled uvijek atraktivniji. Naime, čak 57 posto ispitanika otkrilo je da ne preferiraju crveni ruž, a 82 posto izjavilo je kako im se više sviđaju prirodne frizure tj. raspuštena kosa nego li trendi frizure ili konjski rep, piše Zadovoljna.hr.  Žene bi trebale nositi ono u čemu se osjećaju ugodno i seksepilno. No uz male preinake, stilom i odijevanjem mogu istovremeno biti zadovoljne, ali i pogoditi muškarčev ukus.

Otkrivamo vam što muškarci smatraju atraktivnim i privlačnim na djevojci prilikom izlaska.  

1. Odjenite crvenu haljinu umjesto crvenog ruža 

Odlučite se za boju strasti u outfitu radije nego li na usnama. Odabirom crvene haljine za izlazak ostavit ćete dojam samopouzdane osobe što može biti izvrstan afrodizijak. Osim toga crveno je boja ljubav. Muškarci vole boje na ženama. Jarke boje vizualno i mentalno stimuliraju. No umjesto intenzivnog ruža bolja je opcija jednostavna vesta V izreza, haljinica ili košulja u jarkoj boji strasti. 

2. Raspustite kosu umjesto da zavežete rep 

Iako je ponekad najlakše kosu svezati, jer jednostavno niste zadovoljni njezinim izgledom muškarci ipak više vole raspuštenu kosu.  Konjski repić također može biti seksi, no kosa koja pada u slapovima muškarce će nagnati da maštaju kako provlače prste kroz nju. Kako biste ih još više privukli pustite kosu da slobodno pada.

3. Jaki make up zamijenite "nude" izgledom 

Možda se zbog tehnike smokey eyes žene osjećaju više seksi no 66 posto muškaraca ne smatra svoju partnericu atraktivnijom kada nosi tamniji make-up.  Većina muškaraca voli prirodniji izgled pa umjesto crvenog ruža i tamnih tonova na očima izaberite sjajilo ili nude ruž te minimum šminke na licu.

4. "Otvoreni" seksepil zamijenite pritajenom senzualnošću 

Iako vlada uvriježeno mišljenje da je žena seksepilnija kada pokaže više gole kože, muškarcima će prilikom prvog izlaska biti privlačnija ukoliko malo pritaji seksepil. Istraživanje je pokazalo kako je muškarcima žena najprivlačnija kada se ujutro uvuče u njegovu, napola zakopčanu košulju. Muškarcima je to naprosto neodoljivo seksi.

5. Trendovsku odjeću zamijenite klasičnim izgledom 

Čini se da skockani izgled koji šalje poruku kao da ste sišli s modne piste kod muškaraca ne prolazi baš najbolje. Istraživanje koje je proveo Zooks otkriva da muškarci ipak preferiraju klasični izgled. Izbor s kojim ne možete pogriješiti su svevremenske traperice i obična majica. Isto pravilo vrijedi i za nakit. Možda se vašoj prijateljici sviđa vaša efektna tirkizna ogrlica, no muškarac bi ju mogao smatrati previše napadnom za prvi sastanak. Minimalistički nakit uvijek će bolje proći, ako se pita jači spol.